مملكة فتيات زمردة
اهلا بيكي في منتدانا الغالي نورتــــــــــي

نتمنى منك التسجيل

يمنع تسجيل الأولاد منها باتا
مملكة فتيات زمردة
اهلا بيكي في منتدانا الغالي نورتــــــــــي

نتمنى منك التسجيل

يمنع تسجيل الأولاد منها باتا
مملكة فتيات زمردة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكة فتيات زمردة

مملكة خاصة للبنات فقط حيث الرقي
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول


 

 وصفات الطبخ اجنبية

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
mackenze foy
نائبة
نائبة
mackenze foy


عدد المساهمات : 65
السٌّمعَة : 13

وصفات الطبخ اجنبية Empty
مُساهمةموضوع: وصفات الطبخ اجنبية   وصفات الطبخ اجنبية Empty12.06.13 2:55

رولز الجبنة
المقادير:2 كوب دقيق ( استخدمت الدقيق الكويتى )
2 معلقة كبيرة زيت زيتون
2 معلقة كبيرة لبن بودرة
2 معلقة صغيرة خميرة فورية
نص معلقة صغيرة بس مليانة بيكينج باودر
ربع معلقة ملح
معلقة صغيرة سكر
كوب ماء ( ممكن أقل او اكتر حسب نوع الدقيق )
الحشوة
حبة البركة
جبنة بيضاء فيتا
جبنة موتزريلا
جبنة روكفورد
و blue cheese التحضير:هنحط كل المقادير الجافة مع بعض و نقلبهم ( يعنى بدون الزيت و الماية )
و بعدين نحط عليهم الزيت و نخلط
و بعدين نضيف الماية شوية شوية ( ماتضيفيش كل الماية مرة
واحدة عشان ممكن يكون الدقيق اللى بتستخدميه مش محتاج
كل كمية الماية دى )
انا عن نفسى بستخدم الدقيق الكويتى و ماستخدمتش كل
كمية الماية اللى كانت فى الكوباية
هتلاقي العجينة لمت معاكى بس لسه بتلزق جامد
رشى الرخامة او الترابيزة بالدقيق و حطيها عليه ( مش هتشرب
دقيق ياما خلى بالك اوعى تحطيلها دقيق كتير هتنشف و تبوظ )
و ابدأى عجن فيها هتلاقيها لمت كويس معاكى بس لسه بتلزق
لما تيجى تفرديها ( ممكن تبلى ايديك بنقطة زيت و انتى
بتعجنيها لو بتلزق جامد اوى )
انما لما تيجى تلفيها فى ايدك ماتلاقيهاش بتلزق
و حتى الرخامة مش هتلاقى عليها حاجة لازقة
سيبيها تخمر بقى ساعتين و ماتستعجليش عليها الطبخ: بعد ما تخمرنرش شوية دقيق و نحط العجينة عشان نفردها
نجيب الجبنة اللى هنحشي بيها الروكفورد
هنبشر حته صغيرة على العجينة تدى نكهة
هنحط شوية من الموتزريلا و بعدين الجبنة البيضاء و بعدين نبشر
الجبنة الريكفورد و نحط حبة البركة و بعدين نرجع نحط موتزريلا
تانى عشان حبة البركة تبقى متغلفة بالجبنة ونبدأ نلف الرول
كده لفيته اقفلى الأطراف ( ممكن تبلى صوابعك بماية و تقفلى العجينة من الأطراف )
و قطعيها كانك بتفطعى السينابون
و حطيتها فى صينية مفروشة بورق زبدة ( ممكن تحطيها فى صينية مدهونة زيت و مرشوشة دقيق ) ملاحظات:وممكن تحشيها باللحمة المفرومة و عليها طماطم و فلفل متقطعين

و تحطيها فى صينية المافن بس رشيها الأول بزيت و دقيق

ولما طلعت رشيت شوية موتزريلا و دخلتها الفرن تانى الجبنة ساحت و طلعتها على طول

انتى ممكن تحشيها بأى حاجة ممكن كمان حشوة البيتزا كتغيير برضه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mdzi mdr
آلـ,ـآدآرة ♪ الملكة
آلـ,ـآدآرة ♪   الملكة
mdzi mdr


عدد المساهمات : 179
السٌّمعَة : 6
العمر : 25

وصفات الطبخ اجنبية Empty
مُساهمةموضوع: رد: وصفات الطبخ اجنبية   وصفات الطبخ اجنبية Empty12.06.13 2:55

وااااااااااااااااااااو روعة جوعتني
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mackenze foy
نائبة
نائبة
mackenze foy


عدد المساهمات : 65
السٌّمعَة : 13

وصفات الطبخ اجنبية Empty
مُساهمةموضوع: رد: وصفات الطبخ اجنبية   وصفات الطبخ اجنبية Empty12.06.13 11:08

نعم انها لذيذة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
وصفات الطبخ اجنبية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة فتيات زمردة  :: »»ξ ــآألممًَ حـوآأ» :: مطبخكـًَ»»-
انتقل الى: